Desplegament de la Llei de la Dependència

Publicada el 26/04/2007

El passat dijous 26 d'abril de 2007, la Generalitat va donar a conèixer algunes novetats envers el desplegament de la Llei de la Dependència.

En primer lloc cal destacar que la llei beneficiarà entre 30.000 i 35.000 persones a Catalunya, els considerats grans dependents o en Grau III de dependència, i progressivament s'aniran beneficiant els dependents moderats.

Amb aquesta llei s'establiran serveis i prestacions per a persones amb problemes de dependència, gent gran, discapacitats físics i mentals, menors... etc. L'inici del tràmit de sol·licitud per a valorar aquest grau de dependència serà a partir del proper 21 de maig i els 23 equips de valoradors assignats per aquesta tasca (encara no definits per la manca del llistat d'entitats públiques que s'encarregaran de formar aquests equips) iniciaran les visites a domicili durant la primera quinzena de juny.

Per a més informació consulteu la pàgina de la Generalitat de Catalunya a través de l'enllaç:

http://www10.gencat.net/gencat/AppJava/cat/actualitat2/70426desplegamentdelalleideladependncia.jsp

Donat que ProdeP encara no ens ha facilitat el llistat d'entitats públiques que demanaran professionals per a formar part d'aquests equips valoradors, us informem que podeu consultar a la pàgina de CatSalut el llistat de Proveïdors que poden ser possibles entitats valoradores.

http://www10.gencat.net/catsalut/cat/coneix_proveidors.htm

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×