El Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas es reuneix amb el Ministerio de Sanidad y Consumo i amb el Ministerio de Educación y Ciencia

Publicada el 22/06/2007

En referència a la notícia enviada el passat dimecres 20 de juny sobre l'aprovació de la modificació dels continguts formatius i competències dels Metges Especialistes en Medicina Física i Rehabilitació, us informem que el Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas, com a organisme responsable, va mantenir reunions ahir dijous 21 de juny amb responsables tant del Ministerio de Educación y Ciencia com del Ministerio de Sanidad y Consumo.

Ambdues reunions van coincidir en què aquesta línia de modificació es refereix exclusivament, a un pla formatiu sense objectius d'assignar competències professionals pròpies o de qualsevol altre tarannà als especialistes en Medicina Física i Rehabilitació, i menys encara, intentar sostraure competències als fisioterapeutes.

D'altra banda i per garantir aquestes afirmacions, va quedar definit que el Consejo realitzarà una sol·licitud d'informes a ambdós Ministeris perquè es confirmi el fet que la ordre només és refereix a un pla formatiu, sense dotar de competències ni a especialistes en Medicina Física i Rehabilitació, ni a tercers interessats.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×