El TSJC suspèn cautelarment els articles del Decret de Teràpies Naturals que va sol·licitar el Ministerio de Sanidad

Publicada el 25/07/2007

El TSJC ha suspès cautelarment els articles del Decret de Teràpies Naturals que havia sol·licitat el Ministerio de Sanidad i que afecten als fisioterapeutes.

Com ja us vem informar, el Ministerio de Sanidad y Consumo va sol·licitar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul·lés els articles 2, 5, 6, 7 i 18 del Decret 31/2007 de les Teràpies Naturals, a més de la seva suspensió cautelar fins la resolució final del Recurs, incidint en el que sempre ha defensat el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya des dels inicis, ja que aquest decret generarà danys de difícil reparació a la sanitat pública.

Tot i la reserva amb que hem de prendre aquesta mesura cautelar, i a l'espera de la resolució final dels diferents Recursos interposats, el fet de la suspensió cautelar del Decret suposa un pas més, i un motiu de satisfacció per seguir endavant amb la lluita que defensa les competències professionals dels fisioterapeutes.

En el moment en què disposem de la resolució del Tribunal, així com del seu abast, us n'informarem oportunament.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×