II Jornada de Mobilitat, caigudes i exercici físic en les persones grans

Publicada el 08/01/2008

PLACES ESGOTADES

L'Institut Català de l'Envelliment de la UAB juntament amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza la II Jornada de Mobilitat, caigudes i exercici físic en les persones grans, amb la col·laboració de l'EUIFN Blanquerna.

L'acte tindrà lloc el matí del proper dijous 21 de febrer a la Casa de Convalescència de Barcelona i comptarà amb conferències de destacats professionals de la salut dins l'àmbit de la geriatria.

La jornada s'iniciarà amb les conferències "L'equilibri i les caigudes en les persones grans", a càrrec del fisioterapeuta i coordinador de la Comissió de Geriatria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Sr. Gabriel Liesa i Vivancos; i "Avaluació del risc de caigudes en les persones grans" a càrrec del Director de l'Institut de l'Envelliment. UAB, el Dr. Antoni Salvà. Posteriorment s'aniran succeint les comunicacions previstes al programa.

La jornada serà gratuïta i els participants seran admesos per rigorós ordre d'inscripció. Els interessats a assistir-hi han de complimentar el formulari d'assistència i enviar-lo, per correu electrònic o fax, a:

Eva Julià
Secretaria Institut de l'Envelliment. UAB.
eva.julia@uab.es
Fax: 93 446 45 05 | Telèfon: 93 433 50 30

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×