El Col·legi fa divulgació de la Fisioteràpia al 6è. Saló de la Gent Gran de Terrassa

Publicada el 14/10/2008

La sisena edició del Saló de la Gent Gran de Terrassa va tancar les seves portes el passat 12 d'octubre, coincidint amb la finalització de la setmana dedicada a la gent gran. El vocal de la Junta de Govern, el Sr. Gabriel Liesa, va tenir l'oportunitat de saludar l'alcalde de la ciutat, el Sr. Pere Navarro, que va acostar-se al nostre estand per rebre informació de primera mà sobre el marc d'actuació de la Fisioteràpia entre el col·lectiu de la gent gran.

6è Saló de la gent gran. Terrassa

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va fer divulgació de la nostra professió i la Comissió de Geriatria del Col·legi va ser l'encarregada de presentar la conferència "Cinc aspectes per afavorir i promoure l'autonomia en la vida quotidiana". L'objectiu d'aquesta xerrada era informar la gent gran de la importància de mantenir un estil de vida actiu per tal d'assolir un envelliment més saludable. La Sra. Carme Macià, el dissabte i la Sra. Anna Barrios, el diumenge, van tenir l'oportunitat d'explicar als assistents a la xerrada de quina manera la Fisioteràpia pot ajudar a millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×