La Fundació Oncovallès ret homenatge al Dr. Carles Vallbona en presència del nostre degà

Publicada el 14/10/2008

El passat 3 d'octubre, la Fundació Oncovallès, dedicada a l'atenció de les persones afectades pel càncer a la zona del Vallès Oriental, va realitzar el seu sopar anual. L'acte va servir per retre un homenatge al Dr. Carles Vallbona (Granollers, 1927), metge pediatre que en la seva llarga trajectòria professional ha treballat, entre d'altres llocs, a França i els EUA, on fou membre fundador de l'Institute for Rehabilitation and Research, centre pioner en el tractament d'afectats per la polio. En la seva estada americana també va poder col·laborar amb la NASA, fet que va atorgar-li un reconeixement mundial merescut feia temps. A casa nostra, el Dr. Carles Vallbona ha estat assessor en algunes de les innovacions més importants en Atenció Sanitària i Salut Comunitària que s'han realitzat els darrers anys.

Aquests i molts altres motius han portat la Fundació Oncovallès a retre tan merescut homenatge al Dr. Vallbona, a qui se li va fer entrega d'un llibre en el qual, personalitats destacades de l'àmbit sanitari català, en general, i vallesà, en particular, agraeixen la seva contribució professional i ressalten la humanitat de la seva persona. Entre d'altres, el degà del Col·legi, el Sr. Francesc Escarmís, fa un agraïment a títol personal i de part de la 'família sanitària', per la seva aportació científica en el camp de la Fisioteràpia; i la nostra companya Noèlia Molina, cap del Departament de Fisioteràpia de la Fundació Oncovallès i coordinadora de la Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives del Col·legi, destaca les aportacions del Dr. Carles Vallbona en el camp de la medicina preventiva.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×