El Col·legi ofereix un nou Servei de préstec domiciliari

Publicada el 22/10/2008

El Col·legi, en el seu afany d'apropar els serveis col·legials a tots els companys d'arreu de Catalunya, us ofereix un nou Servei de préstec domiciliari de llibres. A partir d'ara, tots aquells col·legiats que vulguin sol·licitar una obra bibliogràfica podran fer-ho sense haver de venir a la seu col·legial.

Per iniciar el tràmit s'haurà d'omplir la sol·licitud corresponent, que s'ha d'enviar a través de correu electrònic o fax (en aquest cas s'ha de signar la sol·licitud). L'enviament i recollida del llibre es farà mitjançant servei de missatgeria, el qual recollirà el llibre prestat a la finalització del termini establert. El cost d'enviament del llibre serà a càrrec del col·legiat, mentre que el cost de la devolució serà a càrrec del Col·legi.

Recordeu que, tal i com us hem informat anteriorment, els col·legiats de les comarques de Girona també podeu gaudir dels serveis que us ofereix la Biblioteca de la UdG. Actualment el Col·legi, gràcies a les negociacions realitzades per les Seccions Col·legials, ja està treballant per aconseguir que les universitats de Tarragona i Lleida s'afegeixin a aquesta iniciativa per tal que els fisioterapeutes col·legiats de Tarragona i Lleida puguin gaudir dels serveis de la biblioteca de la URV i la UdL, respectivament.

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×