Vint beques per a la participació a la I Setmana de les malalties neuromusculars

Publicada el 27/10/2008

Del 10 al 16 de novembre, i amb motiu de la I Setmana de les malalties neuromusculars, la Fundació ASEM Catalunya organitza diverses activitats enfocades al tractament i l'estudi d'aquestes patologies.

El Col·legi, amb l'afany de fer més assequible aquestes jornades i facilitar-vos així la participació, posa a disposició dels col·legiats 20 beques amb un descompte del 50% del preu de la inscripció. Aquells companys que vulguin gaudir d'aquests ajuts hauran de presentar al Col·legi la inscripció o bé el pagament íntegre a les jornades, sempre després de la celebració del congrés. El Col·legi farà, aleshores, la devolució del 50% del total de l'import abonat.

Us recordem que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi participa com a entitat col·laboradora i que el secretari de la Junta de Govern, el Sr. Ricard Corgos, moderarà, el 12 de novembre, un conjunt de ponències que, sota el nom "La Fisioteràpia en les persones amb malalties neuromusculars", l'objectiu de les quals és mostrar la necessitat i la utilitat de la nostra professió en les persones afectades patologies neuromusculars.

Podeu consultar totes les activitats que la Fundació ASEM Catalunya ha preparat per commemorar la I Setmana de les malalties neuromusculars aquí

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×