Lleida organitza el primer curs com a Secció Col·legial: el Mètode Perfetti

Publicada el 28/10/2008

Els passats dies 3, 4, 5 i 17, 18, 19 d'octubre es va realitzar a Lleida el primer curs organitzat per la Secció Col·legial de les Comarques de Lleida. El curs d'Introducció a l'exercici terapèutic cognoscitiu en l'hemiplègic adult (Mètode del Dr. Carlo Perfetti) va ésser impartit per Carolina Comellas, Èlia González i Roberta Ghedina i va ser molt ben acollit pels col·legiats de les terres de Ponent, però també pels de Girona, Tarragona i Barcelona que hi van participar.

Curs Perfetti Lleida

Els vint-i-dos col·legiats que van assistir-hi, entre ells dos membres de la Secció Col·legial de les comarques de Lleida, van poder iniciar-se en el Mètode amb l'objectiu de conèixer els principis de la Teoria Neurocognitiva, aplicar-la en l'anàlisi i el desenvolupament d'exercicis que s'adaptin a les necessitats del pacient i aprendre a utilitzar els instruments de l'exercici cognoscitiu. Es va tractar tant des de l'àmbit teòric com també des del pràctic, fins i tot amb un pacient hemiplègic, i també es va fer treball en grup entre els mateixos col·legiats.

Per finalitzar, es va organitzar un sopar el dissabte 18 d'octubre, al qual van assistir-hi la gran majoria dels alumnes del curs. Aquesta trobada va servir per poder compartir una estona de diversió i conèixer les impressions i expectatives de cadascú envers el curs.

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×