El Col·legi, present al 6è. Saló de la Gent Gran de Terrassa

Publicada el 06/10/2008

Els propers 11 i 12 d'octubre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participarà en el 6è. Saló de la Gent Gran de Terrassa, que se celebrarà al Recinte Firal de Terrassa coincidint amb la celebració del mes de la gent gran. Durant aquests dos dies el Col·legi hi participarà amb un estand divulgatiu on donarà a conèixer de quina manera la nostra professió pot ajudar a millorar la qualitat de vida de la gent gran.

La Comissió de Geriatria del Col·legi serà l'encarregada de presentar la conferència "Cinc aspectes per afavorir i promoure l'autonomia en la vida quotidiana". L'objectiu d'aquesta xerrada és informar la gent gran de la importància de mantenir un estil de vida actiu per tal d'assolir un envelliment més saludable. També es mostraran pautes d'actuació per a realitzar les activitats diàries d'una forma més segura. Aquestes activitats s'agruparan en 5 aspectes: la cura personal, les tasques de la llar, els viatges, l'oci i la higiene de la son.

Us convidem a participar-hi. Veniu a conèixer el nostre estand i compartiu amb nosaltres la divulgació de la nostra professió entre els més grans.

Web del Saló de la Gent Gran: www.salodelagentgran.com

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×