El Departament de Salut t'escolta. Ara et toca a tu opinar

Publicada el 14/11/2008

Us comuniquem que el Departament de Salut de la Generalitat, a través de l'Institut d'Estudis de la Salut, ha presentat un debat virtual en el marc d'un conjunt d'actuacions que ha posat en marxa per analitzar el desenvolupament i l'adequació d'algunes professions sanitàries a les noves realitats i demandes socials. L'IES vol conèixer de forma qualitativa i quantitativa quina és la situació demogràfica, social i laboral de fisioterapeutes, farmacèutics, dentistes, psicòlegs i llevadores, així com saber l'opinió sobre el futur de cadascuna de les professions des del punt de vista dels mateixos professionals. La intenció amb què es porta a terme aquesta innovadora via de recollida de dades és la de poder fer previsions del model assistencial en funció de les tendències de futur previstes.

Des del Col·legi creiem que la vostra participació en aquest debat és molt important perquè és una via immillorable per adquirir noves visions del futur de la nostra professió i perquè l'Administració ens escolti i, d'aquesta manera, conegui de primera mà les nostres opinions, inquietuds i anhels.

Per participar en aquest debat virtual i així poder contrastar idees ho heu de fer a l'enllaç www.e-debat.cat/IES2008 o bé www.gencat.cat/salut/ies/edebat on hi trobareu un formulari de registre que haureu d'emplenar.

Ara et toca a tu opinar.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×