Jornada col·legial de les comarques de Girona 2009

Publicada el 03/11/2008

Benvolguts companys,

Des de la Secció Col·legial de les comarques de Girona estem organitzant una jornada professional per al 4 de juliol de 2009 que busca implicar el major nombre de col·legiats possible. Els objectius que persegueix aquesta jornada és conèixer-nos, poder compartir coneixements i experiències professionals i a l'hora trencar, tant com sigui possible, amb la dinàmica passiva que moltes vegades ens caracteritza com a col·lectiu.

Apostem per una jornada on siguin els mateixos col·legiats els qui participin, els qui proposin ponències i les presentin al col·lectiu. Una jornada per a l'intercanvi d'idees, d'informació, de procediments, etc. que ens serveixi per a millorar una mica més en la nostra professió i la nostra relació.

Ens agradaria que l'esforç i el coratge dels ponents, així com l'originalitat i la qualitat dels treballs presentats fos reconeguda i premiada, i que fos el mateix públic assistent qui valorés les ponències. En aquest sentit estem treballant, volem aconseguir premis que puguin ser del vostre interès.

¿Quants de vosaltres no us heu platejat alguna vegada presentar una ponència, però no us heu acabat de decidir perquè "impressiona" massa anar a segons quin congrés o conferència? Ara teniu l'oportunitat de provar-ho. Estarem a casa i entre col·legues.

Properament rebreu més informació sobre la guia per presentar els resums de les ponències, que hauran de ser entregats abans de l'1 de març de 2009 per facilitar l'organització de la jornada.

Animeu-vos, de ben segur que pot ser molt profitós per a tots i a més... és gratuït!

A l'espera de la vostra participació, rebeu una cordial salutació.

Marta Romera
Secció Col·legial de les Comarques de Girona

Girona, 3 de novembre de 2008

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×