Activitats gratuïtes a la I Setmana de les malalties neuromusculars

Publicada el 06/11/2008

El proper 10 de novembre i durant tota la setmana, se celebra la I Setmana de les malalties neuromusculars. Per tal de commemorar aquest esdeveniment, la Fundació ASEM Catalunya organitza diverses activitats, la majoria d'elles de franc, enfocades al tractament i l'estudi de les patologies d'origen neuromuscular.

Us recordem que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi participa com a entitat col·laboradora i que el secretari de la Junta de Govern, el Sr. Ricard Corgos, moderarà, el 12 de novembre, un conjunt de ponències gratuïtes que, sota el nom "La Fisioteràpia en les persones amb malalties neuromusculars", l'objectiu de les quals és mostrar la necessitat i la utilitat de la nostra professió en les persones afectades patologies neuromusculars. Podeu consultar l'adreça del lloc on es realitzaran les ponències aquí.

L'acte central d'aquesta setmana commemorativa és el XXV Congrés ASEM, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre a l'Hotel Barceló Sants. Aquesta cita comptarà amb la presència d'especialistes en el tractament, l'adequació social i la diagnosi de les malalties neuromusculars. Metges, investigadors, fisioterapeutes, arquitectes, assistents socials, etc. seran algunes de les professions que representaran un ampli grup de professionals que treballen de forma conjunta per a la millora de la qualitat de vida dels malalts afectats per malalties neuromusculars i els seus familiars. L'assistència a aquest congrés té un cost de 40 euros, però us recordem que el Col·legi disposa de 20 beques per als col·legiats amb un descompte del 50% del preu de la inscripció. Aquells companys que vulguin gaudir d'aquests ajuts hauran de presentar al Col·legi la inscripció o bé el pagament íntegre al Congrés, sempre després de la seva celebració. El Col·legi farà, aleshores, la devolució del 50% del total de l'import abonat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×