Gran èxit de convocatòria de la II Jornada de Mobilitat, caigudes i exercici físic en les persones grans

Publicada el 22/02/2008

El passat 21 de febrer va tenir lloc a la Casa de Convalescència de Barcelona la II Jornada de Mobilitat, caigudes i exercici físic en les persones grans, una proposta conjunta de l'Institut de l'Envelliment de la UAB, l'EUIFN Blanquerna i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

II Jornada: Mobilitat, caigudes i exercici físic en les persones grans

En tan magnífic escenari es varen reunir prop d'unes 200 persones que van deixar petit l'aforament de l'Aula Magna. L'acte es va inaugurar amb els parlaments del Dr. Antoni Salvà, responsable de l'Institut de l'Envelliment, el cap d'estudis de l'EUIFN Blanquerna, el Sr. Alesander Badiola i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Sr. Francesc Escarmís. A continuació varen tenir lloc les dues conferències inaugurals, la primera a càrrec del fisioterapeuta i coordinador de la Comissió de Geriatria del Col·legi, el Sr. Gabriel Liesa que va presentar "L'equilibri i les caigudes en les persones grans" i tot seguit el Dr. Antoni Salvà va fer el mateix amb l'"Avaluació del risc de caigudes en les persones grans". Posteriorment es van anar succeint tot un seguit de comunicacions exposades per destacats professionals de l'àmbit de la salut.

Des del Col·legi volem agrair la feina feta per totes aquelles persones que, amb la seva col·laboració, assistència i suport, han aconseguit que la II Jornada de Mobilitat, caigudes i exercici físic en les persones grans hagi estat un èxit.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×