El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha contribuït amb més de 62.000 euros a la creació de nous projectes d'investigació en Fisioteràpia

Publicada el 04/02/2008

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya sempre ha pensat que la investigació és una eina fonamental i necessària per a fer créixer la nostra professió i dotar-la de la mateixa importància i reconeixement social i científic que gaudeixen altres professions sanitàries. Amb aquest objectiu, el Col·legi ha fet costat sempre a aquells fisioterapeutes interessats a fer recerca dins de l'àmbit de la Fisioteràpia i els ha incentivat a fomentar la investigació per tal de contribuir a fonamentar científicament les actuacions de la nostra professió.

Per aquest motiu es convoquen anualment, en règim de concurrència competitiva, ajuts i beques per a la realització de projectes d'investigació dins del nostre àmbit de treball. Per a la consecució d'aquests ajuts i beques, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha posat a disposició d'aquells col·legiats que així ho han sol·licitat, primer, i fonamentat mitjançant una Memòria de projecte prèvia, després, un total de 62.110 euros els darrers quatre anys.

Desglossades any per any, les quantitats atorgades als diferents projectes d'investigació, informem que han estat de 12.070 euros l'any 2004, 12.000 euros l'any 2005 i la mateixa quantitat per a l'any 2006, i un total de 26.040 euros el passat any 2007.

Amb tots aquests ajuts –que el Col·legi no considera despeses sinó una inversió de futur de la que podran gaudir tots els fisioterapeutes i altres professionals sanitaris- el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, com a entitat que vetlla per la Fisioteràpia i pels interessos dels fisioterapeutes, pretén impulsar aquesta disciplina per a integra-la dins de l'estructura sanitària i posar-la al nivell social i científic que es mereix.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×