Possibles incidències en les ofertes laborals

Publicada el 04/02/2008

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha tingut coneixement, gràcies a la col·laboració de diversos col·legiats, que les condicions laborals anunciades per algunes empreses en les ofertes de feina que s'envien a través de la Borsa de Treball del Col·legi, no sempre s'ajusten a la realitat que després ofereix l'entitat anunciant. Totes les empreses sol·licitants han acceptat prèviament la normativa de la Borsa de Treball que les compromet a complir les condicions anunciades (punt 3 de les Bases).

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya insta a tots aquells actuals i futurs usuaris del servei de la Borsa de Treball que s'hagin trobat o es puguin trobar amb un problema d'aquestes característiques, a informar-ne ràpidament el Col·legi per tal que aquest pugui prendre les mesures necessàries i actuar en conseqüència.

Les possibles incidències en aquest sentit s'hauran de fer arribar per escrit, indicant el nom i número de col·legiat, a la Secretaria del Col·legi (Correu postal, c/ Segle XX, 78, 08032 Barcelona; Fax 93.207.70.22; Correu Electrònic, treball@fisioterapeutes.cat

Properament us informarem de la tasca que estem realitzant en l'accés i enviament de les ofertes de treball per tal que vosaltres mateixos pugueu gestionar-les més eficaçment.

Us agraïm la vostra col·laboració, que és determinant per a millorar aquest servei.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×