Elena Botella, In Memoriam

Publicada el 22/04/2008

L'Escola Universitària d'Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna-URL i ASPACE han organitzat de forma conjunta un acte en record a la professora i cap d'estudis de Fisioteràpia, Elena Botella.

L'acte tindrà lloc el proper dijous 8 de maig a les 19.30h. a la sala d'actes de l'EUIFN i s'iniciarà amb una presentació a càrrec de Màrius Duran, director de l'EUIFN, i d'Anna Fornos, directora mèdica d'ASPACE. A continuació les senyores Assumpta Verdaguer, Marta Vivas i Pilar Camp, compartiran amb els assistents la presentació que portarà per títol Un relat biogràfic.

La Fisioteràpia, entesa com a l'atenció integral a la persona, serà la següent exposició i anirà a càrrec d'Anna Sanagustín, Marta Boneu i Dolors Mestres.

La Sra. Lali Ros i el Sr. Xavier Vidal ens acostaran l'art d'ensenyar a través de la xerrada Ensenyar als altres: la docència.

Abans de la cloenda de l'acte, el Sr. Jordi Segura i el Sr. J.Oriol Martínez parlaran de La recerca.

Desitgem que l'acte, a més de ser un record per a la nostra estimada companya de professió, Elena Botella, sigui una trobada més entre els professionals de l'àmbit de la Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×