La Comissió de Geriatria del Col·legi presenta "Promoció de la vida: estil de vida actiu" al FiraGran'08

Publicada el 14/05/2008

Com en altres edicions, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va voler col·laborar amb el FiraGran'08, el 10è Saló per a la Gent Gran de Catalunya que va tenir lloc del 7 a l'11 de maig a la Farga de l'Hospitalet.

Aquest any la Comissió de Geriatria hi va participar amb l'organització de la conferència "Promoció de la vida: estil de vida actiu". L'objectiu d'aquesta xerrada era informar a la gent gran de la importància de mantenir una estil de vida actiu per tal d'assolir un envelliment més saludable. També es van mostrar pautes d'actuació per a realitzar les activitats diàries d'una forma més segura. Aquestes activitats es van agrupar en 5 categories: la cura personal, les tasques de la llar, els viatges, l'oci i la higiene de la son.

Com ja és habitual, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participa al FiraGran amb un estand propi i amb xerrades divulgatives que pensem que poden ajudar els nostres avis a millorar la qualitat de vida.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×