Registre de Societats Professionals

Publicada el 19/05/2008

Us recordem que el proper 16 de juny finalitza el termini pel qual les societats professionals han d'adaptar-se a les condicions exposades en la "Ley 2/2007 de 15 de marzo, de Sociedades Profesionales".

Aquelles societats que desenvolupen serveis de Fisioteràpia hauran d'ajustar-se a les previsions de la nova llei i constituir-se en Societats Professionals, essent obligatòria la seva inscripció en el Registre Mercantil. Les societats compten amb excepcions fiscals i reduccions aranzelàries per adaptar-se, dins del termini establert, a la normativa de la llei.

La no adaptació de les societats durant aquest període de temps determina el tancament del full de la societat en el Registre Mercantil a qualsevol document que no sigui la seva adaptació, la cessió o dimissió d'administradors, gerents, directors generals i liquidadors, i a la renovació o renúncia de poders, així com a la dissolució de la societat i nomenament de liquidadors i els assentaments ordenats per l'autoritat judicial o administrativa.

Si la societat no s'ha ajustat a la normativa de la llei quedarà dissolta de ple dret, cancel·lant immediatament d'ofici, el Registrador Mercantil, els assentaments corresponents a la societat dissolta.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×