Acte de celebració del 25è. aniversari de la FATEC

Publicada el 30/05/2008

El passat 26 de maig va tenir lloc l'acte de celebració del 25è. aniversari de la FATEC (Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya) al Palau de Congressos de Fira Barcelona.

La taula inaugural de l'acte va comptar amb la presència de destacades personalitats de l'àmbit polític i social: el president del Parlament, el Sr. Ernest Benach; l'alcalde de Barcelona, el Sr. Jordi Hereu; el president de la FATEC, el Sr. Màrius Cugat; la secretària de família del Departament d'Acció Social i Ciutadania, la Sra. Carme Porta; el Síndic de Greuges, el Sr. Rafael Ribó, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, el Sr. Jordi Ausàs.

En primer lloc va prendre la paraula el Sr. Jordi Hereu, que va voler felicitar la FATEC per la tasca realitzada, activitats que, entre d'altres, comprenen la capacitat d'interlocució amb la gent gran i l'atenció a les persones amb necessitats.

A continuació el president de la FATEC va fer un parlament molt emotiu i ple d'agraïments i felicitacions dirigides a tots els assistents, associacions, casals i a tots aquells que tot i "tenint les cames fluixes i la salut minvada, tenen quelcom que altres no tenen, l'experiència de vida que poden ensenyar als qui vénen darrera".

L'acte inaugural va anar seguit d'una lectura poètica a càrrec de la cantant Núria Feliu i de la projecció de la pel·lícula commemorativa dels 25 anys de la FATEC.

La celebració del 25è. aniversari de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya va cloure amb un dinar per als 1200 assistents, a l'Hotel Fira Palace de Barcelona.

Tot i que la representació del Col·legi va felicitar personalment els membres directius de la FATEC per aquest aniversari, des d'aquestes línies volem fer extensiva l'enhorabona a tot el personal, casals i integrants de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya i, molt especialment, als avis que hi participen.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×