Membres del Comitè Executiu del CGCF es reuneixen amb representants de l'Executiva Nacional de la UPTA a Barcelona

Publicada el 14/07/2008

El passat dimecres 2 de juliol va tenir lloc, a la seu de la CTAC, la reunió entre membres del Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF) i representants de l'Executiva Nacional de la Unión de Profesionales y Trabajadores Autónomos (UPTA) per analitzar les estratègies de col·laboració en la defensa dels fisioterapeutes autònoms.

Durant la reunió es va destacar la importància social del fisioterapeuta com a professional sanitari al qual, per a l'exercici de la seva professió, se li demana, a part d'una alta qualificació acadèmica, el compliment d'uns requisits fiscals, administratius i d'autorització sanitària com a avals per a garantir un correcte exercici professional en benefici de la salut dels ciutadans.

El Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas va manifestar la seva preocupació, atès que més del 80% d'aquests professionals realitzen la seva activitat en el sector sanitari com a treballadors autònoms i no disposen d'una adequada protecció social, un dels aspectes que es troba entre els objectius i finalitats de la UPTA.

Com a resultat de la trobada, es concreta la possibilitat d'establir un conveni marc entre el CGCF i la UPTA, i de definir estratègies que permetin enfortir la presència del professional de la Fisioteràpia dins del col·lectiu de treballadors autònoms.

L'anàlisi de la possible incorporació i col·laboració del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas amb la Unión de Profesionales y Trabajadores Autónomos tindrà lloc en la propera reunió prevista per a l'11 de juliol.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×