Primera reunió anual de la Secció col·legial de les comarques de Tarragona

Publicada el 21/07/2008

El passat 27 de juny va tenir lloc, a Tarragona, la primera reunió anual de la Secció col·legial de les comarques de Tarragona. L'acte va comptar amb la presència, a part dels integrants de la Secció, del vicedegà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Manel Domingo, i de la vocal de la Junta i coordinadora de les seccions col·legials, Marta Romera.

Després de la benvinguda als assistents a la seu de la Secció i de la presentació dels membres de la Junta, es va procedir a relatar la memòria d'activitats realitzades durant el 2007 i es van exposar els objectius previstos per a aquest any, així com les activitats que ja han estat realitzades. A continuació es va procedir a explicar la dotació pressupostària destinada a la Secció per al 2008, que va ser aprovada pels assistents a la reunió.

Posteriorment, i durant el torn de precs i preguntes, es va poder conversar de forma distesa sobre les problemàtiques de la professió amb els onze companys que hi van assistir i que, amb la seva presència, van voler donar ànims a la Secció col·legial de les comarques de Tarragona i animar-los a continuar treballant per defensar i fer progressar la nostra professió.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×