El Col·legi participa en la I Setmana de les malalties neuromusculars que organitza la Fundació ASEM Catalunya

Publicada el 22/09/2008

Entre el 10 i el 16 de novembre, i amb motiu de la I Setmana de les malalties neuromusculars, la Fundació ASEM Catalunya organitza tot un seguit d'activitats enfocades al tractament i l'estudi d'aquestes patologies.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi participa com a entitat col·laboradora i el seu secretari, el Sr. Ricard Corgos, moderarà, el 12 de novembre, un conjunt de ponències que, sota el nom "La Fisioteràpia en les persones amb malalties neuromusculars", estan destinades a avaluar i valorar la utilitat de la nostra professió en les persones afectades per alteracions neuromusculars.

L'acte central d'aquesta setmana commemorativa és el XXV Congrés ASEM, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre a l'Hotel Barceló Sants. Aquesta cita comptarà amb la presència d'especialistes en el tractament, l'adequació social i la diagnosi de les malalties neuromusculars. Metges, investigadors, fisioterapeutes, arquitectes, assistents socials, etc. seran algunes de les professions que representaran un ampli grup de professionals que treballen de forma conjunta per a la millora de la qualitat de vida dels malalts afectats per malalties neuromusculars i els seus familiars.

Podeu consultar totes les activitats que la Fundació ASEM Catalunya ha preparat per commemorar la I Setmana de les malalties neuromusculars aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×