Alzheimer, l'altra cara de les demències: el deteriorament motriu

Publicada el 04/09/2008

Us recordem que el proper divendres 19 de setembre, el Col·legi celebrarà el tradicional Sopar Col·loqui amb la voluntat d'ésser el punt de trobada dels professionals de la Fisioteràpia, antics companys d'universitat, de professió i de tots els fisioterapeutes que formem el Col·legi.

L'acte tindrà lloc a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona, ubicat a la Plaça dels Països Catalans, s/n, a les 19.30 hores. Esperem que aquest esdeveniment commemoratiu sigui del vostre interès i que aconseguim reunir un gran nombre d'assistents. Tots aquells companys que vulguin assistir-hi poden reservar el tiquet, amb un cost de 20 euros, a la Secretaria del Col·legi, 93 207 50 29 o confirmant la seva assistència per correu electrònic a mcapel@fisioterapeutes.cat

Enguany el Col·loqui versarà sobre la malaltia de l'Alzheimer i comptarà amb la conferència "L'altra cara de les demències: el deteriorament motriu" a càrrec del Sr. Marco Inzitari, metge geriatre i investigador de la Fundació Institut Català de l'Envelliment de la UAB. En l'acte hi intervindran també la Sra. Eulàlia Cucurella, presidenta de la Fundació Alzheimer Catalunya, i el Sr. Albert Solé i Bruset, autor del documental "Bucarest, la memòria perduda".

Després del sopar es farà entrega de les beques atorgades anualment pel Col·legi a projectes de recerca i projectes de cooperació. L'objectiu d'aquests ajuts és contribuir a la millora de les condicions sanitàries en matèria de Fisioteràpia i al foment de la investigació dins d'aquest àmbit. Posteriorment es lliurarà el "Premi June Nystrom" al Sr. Francisco Fernández Reche, distinció que s'atorga als professionals que, amb la seva tasca, fan difusió i promoció de la Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×