Defensa de l'Atenció Primària de l'ICS al Baix Camp

Publicada el 23/01/2009

Us informem que la Conselleria de Salut té previst el traspàs de tots els serveis sanitaris del Baix Camp que depenen de l'Institut Català de la Salut (ICS) a una societat anònima.

Els professionals de la salut, afectats durament per aquesta mesura, volen manifestar el seu total desacord amb aquest canvi, doncs posa en perill la gestió pública que fins ara ha estat realitzant l'ICS, el major proveïdor de serveis sanitaris públics de Catalunya, model i referent per a la resta de proveïdors del sector, i que en el territori del Baix Camp ha liderat històricament la gestió dels serveis sanitaris amb plena satisfacció dels ciutadans i dels seus professionals.

A l'enllaç www.plataformaatencioprimaria.webnode.com podeu llegir el manifest de la Plataforma per la defensa de l'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut al Baix Camp.

Tots els professionals sanitaris afectats demanem el vostre suport perquè els centres, serveis i unitats d'Atenció Primària del Baix Camp siguin gestionats per l'ICS i s'eviti el traspàs de la gestió a la societat anònima Sagessa.

Podeu adreçar els vostres correus electrònics donant la vostra opinió a plataformaatencioprimaria@hotmail.com

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×