La vicepresidenta 2a. del Congrés dels Diputats i responsable de Sanitat pel Partit Popular rep els màxims representants del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas

Publicada el 09/01/2009

El passat 4 de desembre de 2008, el president i el secretari del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas, els Srs. Pedro Borrego i Manuel Alcantarilla, respectivament, van mantenir una reunió amb la Sra. Ana Pastor, vicepresidenta 2a. del Congrés dels Diputats i responsable de Sanitat del Partit Popular, i amb la Sra. Elvira Velasco, senadora per Zamora i portaveu de Cooperació Internacional pel Desenvolupament del grup Popular.

La reunió va transcórrer en un ambient cordial i es van abordar diversos temes d'interès per als fisioterapeutes i, per extensió, per al conjunt de la comunitat sanitària. En concret es va tractar l'obligatorietat de col·legiació en els col·legis professionals sanitaris, postura en què ambdues parts hi van estar d'acord, tal i com també va passar amb la sol·licitud que el CGCF vol fer a diversos organismes per a l'adequació a la LOPS.

Reunion Consejo

Totes dues parts van mostrar la seva preocupació en relació a les persones que, sense un control previ, exerceixen com a professionals sanitaris, i van insistir en la necessitat de buscar solucions a aquesta problemàtica. D'altra banda, l'exministra Pastor va voler deixar clar el posicionament del seu grup en favor de la regulació de les Teràpies Naturals, activitats que es troben recollides i incorporades en el nostre currículum acadèmic i són, en bona part, del nostre àmbit competencial. Ambdues parts van estar d'acord també en la postura presentada pel CGCF d'incrementar la cartera de serveis del fisioterapeuta en la sanitat pública i d'agilitar els tràmits per rebre tractaments de Fisioteràpia.

Va resultar ser una reunió molt fructífera en la qual es van posar sobre la taula temes d'actualitat sanitària i on es van confrontar postures per comprovar que eren molt properes i que vetllaven per la millora de les prestacions sanitàries de tota la comunitat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×