La Secció Territorial de Girona inaugura la seva seu

Publicada el 27/10/2009

El 24 d'octubre va tenir lloc la inauguració de la nova seu de la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), situada al carrer Albereda, 3-5, de la capital gironina.

La seu, amb una superfície total de 100 metres quadrats, està ubicada a l'edifici Fòrum Sanitari, un espai estratègic que permet coordinar i consensuar aliances davant qualsevol tema referent a les professions sanitàries atès que el nostre Col·legi comparteix instal·lacions amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona i el Col·legi Professional de Diplomats en Infermeria de Girona. La nova seu disposa d'una sala de reunions i d'una altra més gran que es destinarà a organitzar cursos i jornades. Es preveu que pròximament hi hagi un servei d'assessoria laboral i fiscal.

Va ser a l'assemblea general del 28 de maig de 2005 quan l'aleshores degà del Col·legi, Sr. Daniel Jiménez, incorporava com un dels objectius de les accions de Govern la possibilitat de crear una secció col·legial per tal d'apropar la nostra institució als col·legiats de la resta de comarques. Ara, quan la Secció Territorial de Girona fa tres anys que és una realitat, ja compta amb seu pròpia, i aquest fet es deu tant al desig de l'actual Junta de Govern del CFC d'apropar-se a tots els seus col·legiats, com a l'intens treball dels integrants de la Secció per poder disposar d'un espai que esdevingui un punt de trobada de tots els col·legiats i col·legiades gironines.

A l'acte d'inauguració van assistir-hi diverses personalitats de l'àmbit sociopolític de Girona i província. Entre d'altres vam poder comptar amb la presència de la presidenta del Consell Comarcal de Girona, Cristina Alsina i Conesa; el president del Col·legi de Metges, Eudald Bonet; el director general del Col·legi de Metges de Girona, Lluís Barnés; la presidenta del Col·legi d'Infermeria de Girona, Carme Puigvert; i el vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Psicòlegs, Toni Jaén.

L'acte es va iniciar amb una taula inaugural formada pel degà del Col·legi, Sr. Francesc Escarmís, i l'actual presidenta de la Secció Territorial de Girona, Sra. Marta Romera, els quals van agrair la seva presència a tots els assistents. El degà va fer un petit repàs de la història de la creació de les seccions i, tot seguit, la senyora Romera va agrair la tasca duta a terme per tots els companys i companyes que formen o han format part de la Secció.

A continuació i en commemoració de la inauguració, va haver-hi dues xerrades a càrrec dels fisioterapeutes Olga Domènech i Joan Prat de los Mozos. La Sra. Domènech va ser la guanyadora de la primera Jornada organitzada per la Secció i va voler reviure en primera persona la seva experiència professional en els deu anys que fa que forma part del col·lectiu; per la seva banda, el Sr. Joan Prat de los Mozos va fer una glosa de la Fisioteràpia i de la història del nostre Col·legi.

La inauguració d'aquestes instal·lacions són un pas més que permetrà aconseguir, tal i com desitja la nostra institució, l'apropament als col·legiats, fet que es traduirà en un millor servei i més presència de la nostra professió per tot Catalunya.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×