Nou registre de fisioterapeutes formats en punció seca

Publicada el 26/11/2009

El dolor d'origen musculosquelètic és la segona causa més freqüent d'incapacitat laboral a Catalunya i es calcula que un 80% de la població ha patit algun episodi de dolor al llarg de la seva vida. Actualment, la societat demana professionals capaços de diagnosticar i tractar el dolor d'origen muscular així com d'orientar-los cap a unes mesures que puguin prevenir-ne l'aparició.

L'evolució de la Fisioteràpia ha permès desenvolupar un seguit de tècniques que ajuden el professional en el maneig i el tractament del dolor, una d'elles és la punció seca.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha establert, mitjançant la resolució col·legial 007/2009 de 6 d'octubre, els requisits formatius mínims per a l'aplicació de la punció seca per tal de crear un registre de fisioterapeutes formats en aquesta pràctica, necessària per tal que l'assegurança de Responsabilitat Civil la cobreixi. Aquest registre s'obrirà a la inscripció dels col·legiats el gener de 2010.

Us informem que teniu a la vostra disposició el document de resolució per a l'aplicació de punció seca a la Secretaria del Col·legi. També el podeu sol·licitar per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×