Modificacions en les ajudes a titulats universitaris aturats per a la matriculació en un màster oficial

Publicada el 04/11/2009

El BOE de 30 d'octubre ha publicat un seguit de modificacions dels requisits necessaris per optar a les ajudes per a la matrícula en un màster oficial per part de titulats universitaris en situació legal d'atur. Aquests màsters els ofereix el Ministeri d'Educació amb l'objectiu que aquestes persones puguin seguir formant-se i reciclant-se.

L'accés a aquestes ajudes se supedita a la concurrència, en els beneficiaris, de tres únics requisits: que siguin titulats universitaris, d'edat compresa entre els 25 i 40 anys i que es trobin en situació legal d'atur.

Si el període de presentació de les sol·licituds per a aquestes ajudes finalitzava el 30 d'octubre, per Ordre Ministerial EDU/2278/2009 de 28 d'octubre, s'ha decidit ampliar el termini fins el 16 de novembre de 2009. Aquesta ampliació té per objecte permetre l'eficiència de les mesures adoptades per incrementar el grau de difusió de la convocatòria en la societat i, en conseqüència, garantir que ningú quedi exclòs del procés per manca d'informació.

Podeu trobar més informació aquí.

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×