Comunicat de Premsa: Els fisioterapeutes, professionals sanitaris de segona?

Publicada el 21/12/2009

El Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya vol expressar la seva indignació i total rebuig a l'aprovació de la nova Ley del Medicamento, que no permet al fisioterapeuta receptar principis actius als seus pacients.

Aquesta és una mostra més del poc coneixement que el món polític i legislatiu té de la nostra professió.

Dins dels plans d'estudis de les diferents universitats catalanes de Fisioteràpia hi figuren continguts de farmacologia i patologia clínica que capaciten al fisioterapeuta a poder receptar determinats tipus de principis actius, com ara analgèsics i antinflamatoris, així com l'ús de material ortoprotèsic (turmellera, faixa, bastó, cadira de rodes, etc).

Lamentem profundament aquesta situació, sobretot perquè entenem que és un greuge i un perjudici per la Salut de la població, però, com sempre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya resta a disposició de tothom, i sobretot dels legisladors i polítics que ho creguin oportú, per explica'ls-hi que és i que fa un fisioterapeuta, en benefici de la Salut dels nostres ciutadans.

Més informació.

Junta de Govern
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×