Rafa Nadal, membre del Grup d'Interès del Maresme, fa divulgació de la Fisioteràpia a la Marató de TV3

Publicada el 21/12/2009

Aquest any, la Marató de TV3 ha estat dedicada a les malalties minoritàries. L'empresa Healthsystem Fisioteràpia, dirigida per Rafa Nadal Dolcet, hi ha volgut col·laborar i ho ha fet a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Cabrera de Mar. Healthsystem ha tingut el suport total del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Han estat 12 hores de diferents activitats realitzades a les instal·lacions municipals: des de classes d'exhibició d'aeròbic amb bicicleta (spinning), marxa a l'aire lliure, competicions de natació i, fins i tot, una xocolatada per tancar l'acte.

Per a la Marató, Healthsystem Fisioteràpia ha muntat, gràcies a l'empresa DJO-Cefar Compex, un envelat amb lliteres per poder realitzar massatges a totes aquelles persones i esportistes que s'hi acostaven. Aquesta activitat també ha servit per divulgar la Fisioteràpia entre tot aquell que estava interessat en el funcionament i en tot allò que la Fisioteràpia ens pot oferir.

Volem agrair a Xavier Garcia, responsable de Nosoloapnea i instructor de Apnea Academy, i a tot el seu equip, l'oportunitat que ens han donat d'organitzar una masterclass d'exhibició a la instal·lació per divulgar l'apnea, un esport amb uns beneficis que poden aplicar-se en els tractaments aquàtics de Fisioteràpia.

Agrair també la col·laboració de Lierni Irazusta i Marta Bagan (Healthsystem Fisioteràpia), Xavier Domènech (DJO-Cefarcompex), Xavier Garcia (Nosoloapnea) i Dolors Jané (directora de la Piscina Municipal de Cabrera de Mar), així com al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya pel suport que hem rebut per col·laborar en un acte tan important com és el de la Marató de TV3.

Gracies a tothom.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×