La Fisioteràpia amb ulls de pallasso

Publicada el 02/02/2009

El proper dimecres 18 de febrer a les 21.30h., el Cafè Teatre de l'Escorxador de Lleida presentarà l'espectacle Tenim Nassos, de Pallassos Lleida.

L'acte, que durarà una hora i mitja, aproximadament, consisteix en una sèrie d'improvitzacions i gags que preparen els pallassos sobre la Fisioteràpia. Amb la nostra ajuda prèvia, reproduiran anècdotes curioses que passen a diari en els centres de Fisioteràpia i recrearan els diferents tipus de pacients i de situacions amb les quals ens trobem en el nostre dia a dia. A través d'aquesta actuació, promoguda per la Secció Territorial de Lleida, es pretén fer difusió de la nostra professió a les Terres de Ponent i apropar als ciutadans de Lleida la figura del fisioterapeuta.

L'acte és gratuït, però s'agrairan contribucions voluntàries que es dedicaran a projectes a Nicaragua o a la reinversió en altres espectacles.

Pallassos Lleida va néixer ara fa 5 anys amb l'objectiu de reunir un grup de pallassos i pallasses de diferents companyies de teatre de Lleida per fer passar una bona estona a la gent i fer-los riure.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×