Col·laboració entre l'APTOC i el CFC en l'àmbit de la formació

Publicada el 27/02/2009

El passat dimarts 24 de febrer, el vicedegà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Sr. Manel Domingo, i la responsable de Formació del Col·legi, la Sra. Roser Alfonso, van rebre a la seu col·legial els representants de l'APTOC (Associació de Professionals de Teràpia Ocupacional de Catalunya), la Sra. Jennifer Gallego i la Sra. Katina García, per tal d'establir un conveni de col·laboració en l'àmbit de la formació continuada entre ambdues institucions.

Aquest conveni implica que els membres d'ambdues institucions puguin participar dels cursos, conferències i jornades, el tema de les quals sigui de competència transversal per a totes dues professions. A banda de poder inscriure's en les activitats pròpies de cada institució que compleixin aquesta característica, es programaran activitats de manera conjunta que permetran conèixer la tasca i la relació interdisciplinària dels fisioterapeutes i els terapeutes ocupacionals.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×