L'ICS obre una borsa de treball en línia

Publicada el 30/03/2009

L'Institut Català de la Salut ha obert la borsa de treball en línia que molts professionals de la salut estaven esperant. La inscripció en aquesta borsa de treball facilitarà, als seus usuaris, l'accés als llocs de treball de caràcter temporal, com a personal interí, substitut o de reforç.

La inscripció a la borsa la podeu fer de forma telemàtica

Aquesta via resulta més còmoda, ràpida i permet en qualsevol moment la consulta i actualització de les vostres dades personals o del vostre currículum professional. Heu de saber que les dades corresponents al vostre currículum professional que inclogueu en la borsa també us serviran per participar en els processos selectius dels concursos d'oposició que convoca l'ICS.

Des d'aquest mes de març ja us podeu inscriure a aquesta borsa de treball, que restarà permanentment oberta. Durant el mes d'abril, tots els processos selectius per a nomenaments temporals començaran a fer-se exclusivament entre els candidats que hi estiguin inscrits.

Podeu trobar més informació a l'enllaç web www.gencat.cat/ics/professionals/borsa_treball.htm

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×