Curs general de formació per a pèrits judicials

Publicada el 17/04/2009

La participació dels fisioterapeutes com a instrument professional en l'àmbit de la Justícia esdevé, sense cap mena de dubte, un avenç important en el reconeixement social de la nostra professió. L'actuació més important, i cada vegada més habitual els darrers anys, consisteix a participar com a pèrits en procediments judicials de responsabilitat civil contra altres companys que també exerceixen la Fisioteràpia i a determinar el grau de lesions i, per tant, possibles incapacitats o limitacions funcionals del denunciant.

Us informem que el Departament de Justícia, mitjançant el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, ofereix un seguit d'activitats de formació adreçades al col·lectiu de professionals que actuen com a pèrits judicials per tal de millorar la seva formació en relació amb la seva tasca professional vinculada amb el Departament.

Les dates del curs són els propers dimecres 3 i 10 de juny de 2009 de 16.30 a 19.30h. Per tal de fer efectiva la vostra inscripció heu d'enviar la corresponent butlleta d'inscripció a l'adreça electrònica amartinezvi@gencat.cat emplenant totes les dades correctament.

El curs tindrà lloc al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs Marc, 40, de Barcelona).

Podeu obtenir més informació aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×