INFORMACIÓ IMPORTANT!

Publicada el 02/04/2009

Benvolguts companys i companyes,

En el decurs de la XXIV Assemblea Ordinària i Extraordinària del Col·legi celebrada el dia 18 de desembre de 2008, en el punt núm. 3 de l'Ordre del Dia, es va demanar un vot de confiança per a la Junta de Govern amb la finalitat que pogués prendre la decisió que considerés més adient amb referència a la delicada situació en què es trobaven les relacions entre el nostre Col·legi i el Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF). Entre altres aspectes, els desacords entre les dues institucions venien derivats de la política de gestió i finançament del CGCF. La demanda de confiança va ser aprovada per majoria i sense cap vot en contra.

Atenent a aquest fet, i amb la finalitat de defensar els interessos de tots els col·legiats catalans, volem informar-vos que, per acord unànime, la Junta de Govern del nostre Col·legi ha decidit interposar un recurs contenciós administratiu pel desacord en els pressupostos presentats pel Comitè Executiu del CGCF, relatius a l'any 2009.

Paral·lelament hem decidit, també, suspendre cautelarment la nostra participació en el CGCF, a l'espera de cercar una solució acceptable al problema generat.

Val a dir que aquesta situació ens dol profundament, especialment pel fet que el nostre, va ser el primer col·legi de fisioterapeutes de l'estat i, essent el col·legi degà, va liderar la creació del propi CGCF. Entenem aquesta última institució com un fòrum de diàleg i participació de tots el col·legis, i no com un llast per a algun d'ells.

Volem deixar palès que la voluntat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya és mantenir totes les portes de diàleg obertes, amb la intenció d'assolir un punt d'acord satisfactori per a les dues institucions, per a la Fisioteràpia i per als seus professionals.

Us mantindrem informats de totes les novetats que es vagin produint sobre aquest tema, el qual s'exposarà més extensament a la propera Assemblea General del Col·legi.

Francesc Escarmís i Costa
Degà
Barcelona, 2 d'abril de 2009

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×