El Col·legi presenta una nova comissió, Fisioteràpia en l'Extremitat Superior

Publicada el 16/05/2009

El passat 22 d'abril va tenir lloc a la seu col·legial la presentació d'una nova comissió, la Comissió de Fisioteràpia en Extremitat Superior. El seu coordinador, Vicenç Punsola, juntament amb els altres integrants de la Comissió, Fèlix Obradó, Oriol Romo, Xavier Gracia i Ruben Sequeira, van exposar que la Fisioteràpia que tracta l'extremitat superior és una especialitat en què es necessita afinar molt i conèixer molt bé les tècniques que s'apliquen en Fisioteràpia. Aquesta complexitat els va portar a pensar que era necessària la creació d'una comissió que pogués posar idees en comú. Aquest és un els objectius amb què neix aquesta nova comissió, però també n'hi ha d'altres: ajudar els fisioterapeutes a formar-se en aquesta especialitat i fer difusió. Les accions que volen emprendre per aconseguir els objectius previstos són: rebre i difondre informació sobre l'especialitat, fer ressò d'activitats a nivell mundial i promoure reunions d'intercanvi professional.

En el marc de la presentació, el vocal de la Junta de Govern del Col·legi en matèria de comissions, Gabriel Liesa, va exposar que un dels objectius de l'actual Junta de Govern és potenciar les comissions per poder donar sortida a les inquietuds dels fisioterapeutes, així com per poder millorar, de forma continuada, en la nostra professió. Va voler, també, agrair als integrants de la nova comissió, així com als de les comissions ja existents, la seva dedicació i el seu esforç continuat en benefici de la Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×