Cursos de Formació del Fòrum Sanitari

Publicada el 06/08/2009

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya Fòrum Sanitari

Benvolgut/da company/a,

Ens posem en contacte amb tu per informar-te que el Fòrum Sanitari, integrat pels col·legis professionals de metges, infermeria, fisioterapeutes i veterinaris de la província de Girona, té previst oferir-vos diferents cursos d’idiomes i ofimàtica ,que poden ser del vostre interès.

Entenem que, ve per l’arribada al nostre territori o bé per qüestions curriculars, els cursos de català , que seran els primers en impartir-se, poden ser útils en el teu lloc de treball. Per aquest motiu t’adjuntem una petita enquesta per tal de saber si aquesta oferta educativa que està organitzant el Fòrum Sanitari pot ser del teu grat.

Així mateix t’informem que els horaris i el cost d’aquests cursos es fixaran per a una bona conveniència de tots. Els nivells dels cursos de català es farà en funció de les necessitats dels col·legiats ( nivell suficiència- C i nivell proficiència- D)

Restem a l’espera de la teva opinió omplint el qüestionari des de la nostra pàgina web www.fisioterapeutes.cat/seccions/girona/formacio o bé des de www.forumsanitari.cat

Salutacions cordials,

Francesc Escarmís
Degà

Fòrum Sanitari
Departament de Formació

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×