Dia Mundial de la Fisioteràpia 2009 a les comarques de Girona

Publicada el 21/09/2009

El passat dissabte 5 de setembre vam celebrar el Dia Mundial de la Fisioteràpia 2009 de les comarques gironines. Enguany a la ciutat de Figueres, capital de l'Alt Empordà.

Aquesta proposta, feta des de la Secció de Girona i aprovada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, va ser molt ben rebuda per la població altempordanesa que va respondre molt positivament tot participant en les diferents activitats que els vam anar proposant durant tota la jornada.

Els més menuts es van sentir artistes per un dia en poder dibuixar la seva mà i exposar les seves creacions al costat del cartell "La salut en bones mans". Per aquesta activitat rebien un globus o una samarreta com a obsequi.

Els adults van venir a resoldre dubtes, a comentar diferents problemes de salut i a conèixer més de prop la nostra professió, però també van poder gaudir del seu moment d'oci: el Trivial Fisioterapèutic.

Cal ressaltar la professionalitat i l'entrega dels i les fisioterapeutes que van col·laborar en el decurs del Dia Mundial de la Fisioteràpia 2009.

En definitiva... va ser tot un èxit!!!

Mª del Carme Casellas Miret
Vocal de la Secció de Girona

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×