El Dia Mundial de la Fisioteràpia, a Tàrrega

Publicada el 21/09/2009

Enguany la commemoració del Dia Mundial de la Fisioteràpia (DMF) a les terres de Lleida ,ens va acollir a la ciutat de Tàrrega el dia 5 de setembre.

La Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) agreix la col·laboració dels col·legiats i col·legiades targarines que van participar en l'organització de la diada i, especialment, a les companyes que van estar a l'envelat: l'Anna Mosquera, l'Anna Verdú, la Carmen Alaminos i l'Àngels Pijuan, i també a la Montse Camps i la Montse Gobern per les xerrades impartides en el transcurs de la tarda.

L'envelat va ser ubicat al mateix cor de Tàrrega i vam aprofitar una sala situada a pocs metres, el Palau dels Marquesos, edifici de gran valor històric, per oferir xerrades d'acupuntura (Montse Camps), i osteopatia (Montse Gobern i Roger Simó).

Gràcies a la participació de tots plegats, la jornada va ser molt exitosa. Considerem que l'objectiu principal del DMF, donar a conèixer i difondre la professió, va estar més que assolit. Es va repartir informació i es va donar resposta a tots els dubtes plantejats des del taulell informatiu i mitjançant els tallers d'acupuntura i osteopatia. També es van repartir vora 300 globus a tots els nens que van participar al taller de les mans.

Teresa Ferré Pujol
Vocal de la Secció Territorial de Lleida

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×