Signat un doble conveni amb l'Institut Català de l'Envelliment

Publicada el 30/09/2009

El 30 de setembre, el nostre Col·legi va signar un conveni marc de col·laboració amb la fundació privada Institut Català de l'Envelliment de la UAB.

El Sr. Antoni Salvà, director general de l'Institut, i el Sr. Francesc Escarmís, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, van rubricar un acord pel qual totes dues parts treballaran plegades per "promoure accions destinades a millorar la salut de la població" i "desenvolupar projectes d'investigació en l'àmbit de l'atenció sociosanitària". En aquest sentit, es va signar un segon conveni de col·laboració pel qual ambdues part realitzaran de forma conjunta el projecte de recerca "Alteracions de la marxa en diferents subtipus de demència", un estudi que té per objectiu principal "avaluar la prevalença del deteriorament de la funció física i de la marxa en diferents subtipus de demència de gravetat lleu i moderada".

La persona en qui recauran les tasques d'investigador principal del projecte és el Dr. Marco Inzitari, metge geriatre i investigador de l'Institut català de l'Envelliment, i la coordinació de l'estudi serà assumida de forma conjunta pel mateix Dr. Inzitari i la vocal de la Junta del Col·legi, Sra. Maria Giné.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×