Sopar Col·loqui 2009

Publicada el 04/09/2009

Us recordem que el proper divendres 18 de setembre l'Hotel Barceló Sants, de Barcelona, acollirà el tradicional Sopar Col·loqui del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Enguany el Col·loqui versarà sobre "Neurologia i neurociència. Nous reptes i teories", amb la intervenció del Dr. Nolasc Acarín Tusell, metge especialista en neurologia i cervell, i Creu de Sant Jordi, i del Dr. Josep Medina Casanova, fisioterapeuta i director del Departament de Rehabilitació Funcional de l'Institut Guttmann. Després del sopar es farà un homenatge a tots els companys jubilats com a mostra de respecte i consideració a tota una vida dedicada a la Fisioteràpia. L'acte tancarà, com cada any, amb el lliurament del "Premi June Nystrom", distinció que s'atorga a professionals que s'han caracteritzat per la seva tasca de difusió i promoció de la nostra professió. Enguany aquest premi serà atorgat al Sr. Pere Narbona Marrasse, col·legiat número 3 i degà honorífic del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Esperem la confirmació i l'interès de molts companys en aquest acte anual commemoratiu, atès que el Col·legi desitja comptar amb un gran nombre d'assistents.

Tots aquells que vulgueu participar d'aquest sopar ja podeu reservar el vostre tiquet, amb un cost de 20 euros, a la Secretaria del Col·legi, 93 207 50 29 Sra. Núria, cfc@fisioterapeutes.cat i a la pàgina web del Col·legi accedint a la butlleta de reserva.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×