Reunió anual de la Secció Territorial de Girona

Publicada el 26/01/2010

El dissabte 28 de novembre de 2009 va tenir lloc la Reunió anual de la Secció de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a la nova seu del carrer de l'Albereda, de Girona.

Des de la Secció lamentem la poca afluència de públic fisioterapeuta de la província i la desmotivació que provoca aquest fet.

La Marta Romera, presidenta de la Secció, va resumir, amb l'exposició d'un PowerPoint, les activitats realitzades per la Secció durant aquest any, entre les que destaquem:

  • La firma del Conveni Dipsalut i creació del Grup de treball Dipsalut.
  • Grup de treball interdisciplinari de Gent Gran i col·laboracions diverses amb el Fòrum Sanitari.
  • 1a Jornada Col·legial, a Girona.
  • Dia de la Fisioteràpia, a Figueres.

... i un seguit de cursos i formacions dirigides als col·legiats.

De cara al 2010, es contemplen les següents activitats:

  • Noves formacions a la nova seu de la Secció, que ja ha estat inaugurada amb el Curs de Fisioteràpia Respiratòria en Pediatria.
  • Preparació del Dia Mundial. La intenció és que Girona l'aculli cada dos anys en combinació amb diferents poblacions gironines per anar expandint-nos per tot el territori.
  • La II Jornada Col·legial atès l'èxit de la primera edició.
  • Jornada de Dolor Crònic de cara a 2011, en col·laboració amb el Col·legi de Psicòlegs, de gran interès per a la nostra professió.
  • I com a novetat s'organitzarà una activitat lúdica per a tots els fisioterapeutes al voltant del mes d'octubre per a establir lligams entre nosaltres.

Finalment, i una vegada acabada la reunió, hi va haver un generós aperitiu per als col·legiats assistents i tot seguit, la interessant conferència sobre la Fisioteràpia en les arts escèniques, a càrrec de la Sra. Irene Fernández, que ens va explicar la importància de la figura del fisioterapeuta en aquest àmbit.

Agraïm doncs a la Sra. Irene Fernández la seva inestimable col·laboració i la gran qualitat de la seva conferència.

M. del Carme Casellas

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×