La Junta visita els col·legiats de l'Empordà

Publicada el 27/01/2010

El passat 26 de gener, seguint l'itinerari previst de la campanya 'El Col·legi en moviment', el degà i el vicedegà de la Junta de Govern del Col·legi es van desplaçar fins a Figueres amb la voluntat d'apropar-se als fisioterapeutes de la zona per conèixer de primera mà les seves necessitats i propostes.

Durant el matí, el degà, Sr. Francesc Escarmís, i el vicedegà, Sr. Manel Domingo van visitar l'Hospital de Figueres i el centre FisioGirona, responsable de l'assistència ambulatòria a la zona situat a la localitat de Roses. A la tarda la visita es va adreçar al Centre Sociosanitari Bernat Jaume de Figueres. D'aquesta manera van poder escoltar les inquietuds dels fisioterapeutes i van conèixer el seu sistema de treball i la relació que tenen amb altres professionals sanitaris.

A la tarda, al Museu del Joguet de Catalunya, va tenir lloc la reunió dels integrants de la Junta amb els col·legiats. Van presidir la taula, el degà, el vicesecretari i la vocal de la Secció Territorial de Girona, MªCarme Casellas Miret. La Sra. Caselles va informar de la nova seu de Girona i dels cursos que s'han fet i dels que es realitzaran. També va instar els assistents a participar i proposar activitats per a la Secció. Posteriorment el senyor Escarmís va explicar quina és la intenció d'apropar-se al col·legiat i va comentar el Pla d'Innovació d'Atenció Primària i Salut Comunitària i el Pla de Malalties Reumàtiques i de l'Aparell Locomotor. Va fer menció a la Jornada Col·legial, que es va celebrar el passat novembre, per afirmar que "la intenció del Col·legi és que el fisioterapeuta sigui més reconegut, tingui més autonomia i estigui més present en la sanitat".

Després es va donar la paraula als col·legiats assistents, que van mostrar la seva satisfacció per la visita dels membres de la Junta i van expressar les seves inquietuds envers la professió a la seva zona.

El proper desplaçament serà al mes de març, a Vilafranca del Penedès.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×