El Col·legi signa un conveni amb l'Associació Catalana per al Parkinson

Publicada el 13/10/2010

El 5 d'octubre, el Col·legi va signar un conveni marc de col·laboració amb l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP).

La Sra. Roser Roigé, presidenta de la Junta directiva de l'ACAP, i el Sr. Francesc Escarmís, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, van rubricar un acord pel qual totes dues parts decideixen coordinar la seva activitat i esforços per "promoure accions destinades a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones afectades pel Parkinson, promoure els beneficis de la Fisioteràpia en l'atenció de la població afecte i llurs familiars, així com la divulgació de les diferents tasques realitzades per ambdues entitats".

Conveni amb l'Associació Catalana per al Parkinson Conveni amb l'Associació Catalana per al Parkinson

Per facilitar el desenvolupament d'aquest conveni es constituirà una comissió mixta, formada per dos integrants de cada entitat, les funcions de la qual "serà determinar les normes de coordinació, execució i seguiment dels projectes, proposar col·laboracions en temes científics i tecnològics d'interès comú, preparar convenis específics i clarificar els dubtes que es puguin plantejar".

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×