Convocatòria pública extraodinària 2010 per a cobrir vacants a les Seccions Territorials

Publicada el 08/10/2010

Benvolguts companys i companyes

Seccions Territorials

D'acord amb el que preveu l'article 4.5 de les bases reguladores de les Seccions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya -Resolució 08/2009 de 3 de novembre-, a partir del 8 de d'octubre de 2010 s'inicia la convocatòria pública extraordinària per cobrir les vacants que actualment existeixen a les Seccions Territorials de Girona (dues vacants) i Lleida (una vacant).

Podran formar part de les Seccions Territorials tots aquells col·legiats i col·legiades que tinguin el seu domicili col·legial al territori de la Secció Territorial corresponent, que estiguin al corrent dels deures col·legials i que no tinguin cap expedient informatiu o disciplinari obert.

Els interessats hauran de presentar al Col·legi, entre el 8 i el 22 d'octubre de 2010, la següent documentació:

  • Currículum professional. [Descarregar model]
  • Carta manuscrita amb els motius que el porten a presentar-se a la convocatòria.
  • Aval de 5 col·legiats del seu àmbit territorial. [Descarregar model]

La Junta de Govern realitzarà una entrevista personal als candidats i farà pública la decisió en un termini no superior a un mes des de la data de la convocatòria.

Podeu consultar la resolució i informació sobre les seccions a l'enllaç de la pàgina web www.fisioterapeutes.cat/seccions/

A l'espera de poder comptar amb la teva candidatura, rep una salutació.

Marta Romera i Durà
Vocal – Seccions Territorials
Junta de Govern CFC

Barcelona, 8 d'octubre de 2010

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×