Step by Step organitza un sopar benèfic per commemorar els 1.000 dies de funcionament

Publicada el 17/11/2010

El passat 11 de novembre, el Sr. Santos Sastre, vocal del Co·legi i responsable de Relacions Institucionals, va assistir al Sopar benèfic que va organitzar la Fundació Step by Step amb motiu dels seus primers 1.000 dies de funcionament. Step By Step és un organisme sense ànim de lucre dedicat a la rehabilitació de lesionats medul·lars i amb el qual el Co·legi té signat un acord de co·laboració.

L'acte va comptar amb la co·laboració desinteressada de diversos cuiners distingits amb estrelles 'Michelin', que van voler sumar els seus esforços per poder oferir un sopar d'autèntiques delicadeses i aconseguir recursos per al tractament de lesionats medul·lars.

En el transcurs de l'acte es va presentar un últim avenç en recuperació, el Rewalk, un sistema robòtic que incorpora novetats tècniques per a la rehabilitació dels lesionats medul·lars i que estarà disponible el 2011.

L'acte va ser una magnífica ocasió per co·laborar a donar un impuls a noves línies d'investigació en el camp de la recuperació dels lesionats medul·lars que permeten, a més, el ple desenvolupament professional de l'equip de fisioterapeutes del centre.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio