Curs introductori a les tècniques neurodinàmiques, a Tarragona

Publicada el 22/11/2010

La Secció Territorial de Tarragona va celebrar els dies 12, 13 i 14 de novembre el Curs introductori a les tècniques neurodinàmiques, impartit pel fisioterapeuta Enric Lluch.

El curs es va iniciar amb una part teòrica en què es van explicar les bases del concepte de la neurodinàmica i on els assistents i el ponent van debatre sobre les implicacions del sistema nerviós en la patologia musculosquelètica. Tot seguit es va passar al bloc pràctic en el qual els assistents treballar les tècniques neurodinàmiques per a les diferents branques nervioses.

Amb un treball molt eficaç, el Sr. Lluch va aconseguir captar l'atenció dels fisioterapeutes i implicar-los en la metodologia de treball.

Aquest tipus de cursos i la gran resposta dels assistents ens donen força, als membres de la Secció, per seguir treballant en apropar als col·legiats les eines de qualitat que es poden aplicar a la nostra clínica, però també en aconseguir un pensament crític en la nostra feina diària.

Carlos Tremps
Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×