Inauguració oficial de la seu del Col·legi a Lleida

Publicada el 23/11/2010

El proper 11 de desembre, a les 12.30 h, tindrà lloc la inauguració oficial de la nova seu de la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, situada al carrer Doctor Fleming, 33, de la capital lleidatana.

Aquesta inauguració és fruit de l'intens treball dels integrants de la secció lleidatana per poder disposar d'una seu on reunir-se i que esdevingui un punt de trobada de tots els col·legiats i col·legiades de la zona.

Per commemorar aquest esdeveniment hem organitzat una xerrada a càrrec de la col·legiada Ma Teresa Greoles, que tindrà lloc després dels parlaments inaugurals. La jornada es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Us animem a visitar aquestes noves instal·lacions que inaugurem amb satisfacció i que ens han de permetre millorar el servei arreu del territori, així com posar al vostre abast totes les eines de què disposem en benefici de la nostra professió.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×