La conferència de presentació del SOL posa en marxa un dels projectes de més envergadura del CFC

Publicada el 29/11/2010

El passat 22 de novembre es va celebrar a la seu col·legial una esperada conferència per presentar un dels projectes de més envergadura que, actualment, està duent a terme el CFC: el Servei d'Orientació Laboral (SOL). El SOL té com a objectiu principal orientar i ajudar el col·legiat a fi que pugui assolir els seus objectius personals i professionals en l'exercici de la Fisioteràpia; vetlla pels interessos i la dignitat de la professió i dels professionals, i s'assegura que les activitats relacionades amb la Fisioteràpia s'emmarquin dins d'una situació legal i ètica.

L'acte va ser conduït pel vicedegà del CFC, Sr. Manel Domingo; el vicesecretari, Sr. Gabriel Liesa, i la Sra. Marion Suffert, doctora en dret, sòcia de Vasis Conseil i consultora especialitzada en gestió i control de plans socials.

El Sr. Domingo va iniciar la conferència explicant que la creació del SOL parteix de tres aspectes rellevants i amb prou significació per al Col·legi com són: les queixes i suggeriments dels col·legiats que arriben via Bústia de suggeriments, les demandes en persona dels mateixos fisioterapeutes i els resultats de l'Enquesta de situació professional que es va fer arribar a tots els col·legiats amb la finalitat de conèixer realitat de la seva situació professional.

Tot seguit la Sra. Suffert ens va oferir una imatge de la mercat laboral actual i ens va guiar en les diferents formes de gestionar la carrera professional. Va comentar que s'han d'inspeccionar nous objectius professionals per trobar el 'mercat de feina ocult' que hi ha en totes les professions; ens va animar a deixar de vendre el nostre passat i fer-ho amb el nostre futur, pensant en el que creiem que necessita de nosaltres el mercat laboral.

Per cloure l'acte, el Sr. Liesa ens va explicar què és el SOL, com està estructurat a la pàgina web col·legial, quins són els continguts de què disposa i què s'ofereix als col·legiats amb aquest projecte. Va informar que es tracta d'un recull de recursos que facilitaran al fisioterapeuta l'entrada al mercat de treball, la millora de la seva situació professional i ajudaran l'emprenedor; aquests ajuts es realitzaran no només donant atenció personalitzada per a la recerca de feina sinó que també oferirà eines per a la millora de la formació.

Sens dubte una conferència molt interessant per al col·lectiu i amb la qual es dóna el tret de sortida a un projecte de gran magnitud i –pensem- utilitat, la creació del qual va ser aprovada en l'anterior Assemblea Ordinària i Extraordinària.

Podeu veure la presentació que es va presentar a la conferència aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×